lördag 6 februari 2010

Kylie Minogue - Inverse (parfym för män)

Igår hämtade jag ut parfymen som jag skrev att jag beställde. Jag har letat efter den här sen i somras tror jag och nu hittade jag den äntligen.

Jag tycker att det är så snyggt att flaskan har 2 sidor. En svart-vit och en svart-lila med lite glitter i texten. Jag läste på Kylies hemsida att det ska representera de olika kontrasterna män har. Den svart-vita sidan representerar mannens starka, manliga sida och den svart-lila sidan representerar manlig glamour.

Nu till doften. Jag älskar den här parfymen. Den luktar till och med godare än vad jag trodde att den skulle göra. Den påminner lite om Jean Paul Gaultier - Le Male. Fast den här luktar ännu godare. Jessica luktade på den när hon var här igår och hon sa att det var den godaste parfymen hon någonsin har luktat på och Mattias tycker också att den luktar gott.

14 kommentarer:

pimpXprincess sa...

Svar: High five för detta? Både för att vi är nattmänniskor och att vi insett att "envis som en gris" är det rätta ;) hehe!

kockajäveln sa...

den é så god:)

Tommy sa...

Sv: Kunde äta, men fick smärtor i magen!

Händer i dag då?

Tommy sa...

SV: Ja verkligen!

Ja det blir nog det, inte för jag är ett "faan" av melodifestivalen, men såg att Linda Pritchart ska vara med , henne måste jag bara höra.

pimpXprincess sa...

Svar: Awesome! ;) haha

josefine sa...

aw, tack så mycket, hihihi :)

härligt att allt är bra med dig :)

Camilla sa...

Något att köpa till gubben i present då.
Tack för tipset.
Ha det bra och glöm inte bort att rösta på bidrag nummer nio ;)!
Kram på dig!

Claudia sa...

åh så härligt!! :D
chokladfontän?? :O oh herregud.. nu börjar jag att dagdrömma haha

jorå med mig är allt bara bra =)

Ama de casa sa...

Så du ska lukta gott till schlagern ikväll då :-)

sv: Jag hoppas verkligen att vi kan se den! Har funkat föregående år - svtplay är snälla och direktstreamar den :-) Bara dom nu inte får för sig att dom inte ska visa den utanför Sverige i år... Lite nervös är jag allt ;-)
Kram

cutecookie sa...

Sv:Jag älskar choklad så jag vill jätte gärna ha en sån sen så älskar jag ju också frukt!

Vad ska du göra ikväll?

amanda sa...

Ja den ser ju ut att lukta jättegott :)

M A R I E (Mandelström På Ärten) sa...

Mmmm, lät som att det luktar riktigt gott och gillar designen. =)

Det är bra med mig. Inget törra att klaga över. :P
Kram

Johanna sa...

fotbollen var nice, dock oavgjort tyvärr :( men men!

blir melodifestivalen här med, har du någon favorit?

Smörblomma sa...

Jag försökte lägga in besöksräknaren som du har på din blogg, men jag fick aldrig någon svarskod (kanske den kommer som först imorgon...)

Jag älskar också parfymer, för tillfället har jag Yves Saint Laures i badrumsskåpet :)