lördag 20 februari 2010

Melodifestivalen 2010 - Deltävling 3

var den tredje deltävlingen slut och ikväll tycker jag faktiskt inte att någon av låtarna var så fantastiskt bra som man hoppas på att de ska vara. Men nu är det dags för min lista för ikväll. Jag skriver dem i den ordningen jag tycker att de skulle ha kommit i.

Elin Lanto - Doctor Doctor
Det här gillar jag. Snyggt framträdande, häftig outfit och bra låt. Den kommer jag lyssna på fler gånger. Tyvärr gick den inte vidare, men då kan man ju lyssna på den direkt.

Alcazar - Headlines
De var bra, men de har många låtar som är mycket bättre. Snyggt framträdande och så måste jag kommentera att Tess hade grymt snygga kläder!

Darin - You're Out Of My Life
Väldigt fin låt. Jag vet inte vad jag ska skriva mer. Den var inte jättebra, men ändå bra. Jag kommer lyssna på den fler gånger.

Crucified Barbara - Heaven Or Hell
Helt ok. Går att lyssna på, men inte mer än så.

Erik Linder - Hur Kan Jag Tro På Kärlek
Det var väldigt mycket Ted Gärdestad över den här låten och enligt mig så är inte det positivt. Den var seg och tråkig men han sjunger bra och är söt. Den går att lyssna på men är inget jag kommer ha i min Ipod.

Timoteij - Kom
Den började jättebra med väldigt häftig musik som det var lite Sarek-känsla över, men så fort de öppnade munnarna och började sjunga så var hela låten förstörd. Det var en av de barnsligaste låtarna jag någonsin har hört. Ungefär samma dagispop-faktor som Vi Kan Gunga med Jimmy Jansson. Hur kunde den här låten gå direkt till finalen? Var det bara småbarn som röstade ikväll?

Johannes Bah Kuhnke - Tonight
Han var söt och hade en snygg outfit, men låten var grymt tråkig.

Getty Domein - Yeba
Varför väljer man att sjunga på språket Lingala eller vad det heter i en svensk melodifestival? Det var bra musik men han kunde ju inte sjunga. Det lät förjävligt tycker jag. Sen att man inte fattar ett ord av vad han sjunger gör ju inte saken bättre. Riktigt dåligt!

Jag tyckte alltså att Elin Lanto och Alcazar skulle gå till finalen och att Darin och Crucified Barbara skulle gå till andra chansen. Det blev Timoteij och Darin som gick till finalen och Crucified Barbara och Alcazar som gick till andra chansen.

Här kan ni se och höra Elin Lanto som tyvärr åkte ut. Hon var bäst ikväll tycker jag!

4 kommentarer:

Caroline sa...

Ja :) Men tyvärr så är det väldigt dyrt att komma in på en skola för florister :(

ohja, South Parks humor är så jäkla bra!

Nja, kollade på någon halv dålig b-film på femman med nån rymdvarelse.
Krams!

JuliaPE sa...

tack! :D

M A R i E (Mandelström På Ärten) sa...

Känns som om jag missar en del, Melodifestivalen med godis - inte helt fel. =)

Och vad god maten såg ut på andra inlägget.

Kram!

Mia sa...

Faktiskt sämsta kvällen hittills (my opinion of course), slötittade och deppade :-(

Åhhh vilken mumsig middag .. nästan som "min" kyckling häromkvällen *hehe*