fredag 26 februari 2010

Mitt nya passfoto

Anledningen att jag inte har bloggat tidigare idag är för att Malin kom hit idag. Jag berättade ju förut att jag träffade en bloggläsare 2 gånger, det är hon. Hon ska stanna här hela helgen. Så himla kul! Det är hennes kattungar jag skrev om häromdagen också. Klicka här för att komma till hennes blogg. Nu sitter hon och kollar på Legend of the seeker på 6:an och jag följer inte den serien så jag passar på att blogga istället.

Här kommer i alla fall den nya passbilden som jag lovade att jag skulle visa.
Jag tycker att den blev helt ok. Synd bara att det snöade så mycket så mitt hår blev platt.

2 kommentarer:

Frogprincess sa...

Det blev ett mycket bra foto. Jag ser inte klok ut på mitt, men man är väl nästan aldrig nöjd med foton.

Unknown sa...

Jättebra kort ju! :)