tisdag 9 februari 2010

Tvättat och tränatNu har jag tränat en timme med några korta pauser för att gå ner till tvättstugan. Idag var det första gången som jag tränade på Wii Fit Plus som jag fick hem igår och det var ju hur kul som helst. Det fanns många nya träningsspel som t.ex. Kung Fu, snöbollskrig, skateboard, cykla och mycket mer. Så ser man också hur många kalorier man bränner och så kan man välja mellan olika träningsscheman eller göra egna. Jag är verkligen glad att jag köpte det här och det är hur kul som helst.

Här har ni länkar till sidor där man kan köpa det:

3 kommentarer:

Alexandra sa...

Det blir ju så mycket lättare att träna när man tycker att det är roligt också. :)

Frogprincess sa...

Snöbollskrig lät kul :-)

Linda sa...

Jag kan tänka mig att Wii spelen är roliga sätt att träna på. Man skulle haft ett själv :)