söndag 21 mars 2010

Alice i underlandet 3D

Jag och Jessica var ju som sagt på bio igår och kollade på 3D-versionen av Alice i underlandet. Den var riktigt bra tycker både jag och Jessica och Johnny Depp är ju en sån grymt bra skådis. Jag kan verkligen rekommendera alla att gå och se den här filmen. Jag har varken sett den tecknade filmen eller läst boken så jag visste inte vad som skulle hända i filmen och det tycker jag var bra, men nu blev jag sugen på att både läsa boken och se den tecknade filmen för jag tycker att den här filmen var riktigt, riktigt bra.

Har ni sett den?

3 kommentarer:

tess sa...

Jag gillar Depp... men Alice i underlandet som tecknad gillar jag inte... den är hysterisk så jag vet inte om jag vill se denna film. Barnen älskar Kalle och chokladfabriken och jag får panik av den med... ler...

//tess

Camilla sa...

Ja..jag har bara hört gott om den filmen.
Ha en bra dag och kram på dig!

Neha sa...

Boken vill jag också läsa:D Den tecknade disneyversionen har jag på VHS och är nästan sönderspelad xD