fredag 5 mars 2010

Ett litet tips

Jag vill bara tipsa er om patroner.se. Där får alla nya kunder köpa en bläckpatron eller ett paket fotopapper för bara 1 krona. Det är ju hur bra som helst tycker jag! Bläckpatroner behöver man ju verkligen och om man har en skrivare som de inte har patroner till så är ju ett paket fotopapper för 1 krona också väldigt, väldigt bra.

Så jag tycker verkligen att alla ska kolla in deras erbjudande och beställa hem en patron eller ett paket fotopapper när det ändå bara kostar 1 krona.

Klicka här för att komma till deras sida.

4 kommentarer:

♥Jenny Forsberg♥- Min kamp mot min vikt. sa...

Oki bra man inte ska kunna göra det

Frogprincess sa...

Ja bläck använder man sig av. Jag skriver ut jättemycket och handlar sen tidigare av dem. Snabba leveranser.

Fenixmonas sa...

Behöver inget sådant just nu, men längre fram. Tack för tipset om reklamen! kramen

Ceez sa...

Tja,

Patroner.se är bra de har schysst erbjudande till nya kunder. Även Inky och Inkclub har bläck för 1 krona. Smart att prova flera och spara lite klöver:)