torsdag 4 mars 2010

Jag älskar era kommentarer!


Nu ska jag börja laga mat och sen ska jag sätta mig och svara på alla era underbara kommentarer som jag inte har hunnit svara på än. Jag såg nyss att jag har 139st att svara på. Ni är så gulliga som kommenterar så mycket. Jag älskar att läsa era kommentarer! Förlåt att det tar ganska lång tid innan jag svarar ibland.

5 kommentarer:

Johanna sa...

Haha, då har du lite kvar innan du skall gifta dig.... jag tyckte mitt lät lagom.... :)

Fenixmonas sa...

Ja, det tar tid ibland!

Neha sa...

Samma med mitt jobb. Har inte hört något från min arbetsintervju heller

Neha sa...

Haha men vadfan Niklas, du är kille! Du ska ju kunna sånt xD Kan Mattias?
Det vore ju bra om någon av er kunde knyta slips för ibland kanske man ska ha det på sig:P

Frogprincess sa...

Visst är det kul med kommentarer.