tisdag 16 mars 2010

Jag visste att jag drömde


I natt drömde jag att jag flög och det gör jag rätt ofta i mina drömmar. Men i natt var det annorlunda, för jag visste att jag drömde. För några dagar sen pratade jag och Maria om att vi ofta flyger i drömmarna och då frågade hon hur jag gör för att flyga i drömmen. Hon flaxar med armarna och jag trycker ifrån med benen som att jag hoppar fram i luften nästan. I natt provade jag att flaxa med armarna och det fungerade också men när jag gjorde det så insåg jag att jag drömde och då tänkte jag att jag kunde ju göra vad jag ville eftersom det bara var en dröm, men då vaknade jag så jag hann inte göra något kul.

Det var första gången jag visste att jag drömde och det var rätt häftigt. Har ni någon gång vetat om att ni drömmer i drömmen?

2 kommentarer:

Neha sa...

Ja det har hänt ganska många gånger ändå för mig

Anonym sa...

Jag hade det idag. Jag brukar alltid kolla på Dtoid programmet på Youtube och verkligen fick den på min hjärnan. Men i natt så drömde jag att jag va med i showen och stod bakom kameramannen. Så helt plötsligt började jag märka att någonting va konstigt, speciellt hur lyckades jag att vara med på Dtoid och hur hamnade jag I Amerika, jag var ju i Sverige ?! Så jag började kolla lite runt och märkte att mycket stämde inte. Det är då jag visste att jag drömde. Så då ville jag kolla vad jag kunde göra i min dröm. Men så fort jag började tänka på att ta kontrollen över mitt dröm. Så vaknade jag. Måste vara hjärnans set att skida sig eller drömmarna :)

MVH Alexander K