lördag 6 mars 2010

Melodifestivalen 2010 - Andra Chansen

Det blev varken som jag ville eller trodde, men jag är ganska nöjd med Andra Chansen ändå.

I första duellen stod det mellan Pain Of Salvation och Pernilla Wahlgren. Där både trodde och hoppades jag att Pernilla Wahlgren skulle vinna och det gjorde hon.

Sen i den andra duellen var det Pauline som tävlade mot Crucified Barbara. Där trodde och hoppades jag att Crucified Barbara skulle vinna och det gjorde de också. Så jag hade helt rätt i den duellen också.

Den tredje duellen var mellan Kalle Moraeus & Orsa Spelmän och Neo. Där hejade jag på Neo och trodde också att det skulle bli han som vann, men där hade jag helt fel. Det blev Kalle Moraeus & Orsa Spelmän.

I den fjärde och sista duellen stod det mellan Alcazar och Jessica Andersson och där ville och trodde jag att Alcazar skulle vinna, men det blev Jessica Andersson.

Då var det dags för semifinalerna och i den första stod det mellan Pernilla Wahlgren och Crucified Barbara. Där hejade jag på Crucified Barbara men trodde att det skulle bli Pernilla Wahlgren och det blev Pernilla Wahlgren.

I den andra och sista semifinalen så var det alltså Kalle Moraeus & Orsa Spelmän som tävlade mot Jessica Andersson och då både ville och hoppades jag att Jessica Andersson skulle vinna och det gjorde hon.

Alltså blev det Pernilla Wahlgren - Jag Vill Om Du Vågar och Jessica Andersson - I Did It For Love som gick vidare till finalen i Globen.

Jag måste också säga att Jessica Anderssons låt har verkligen växt i mina öron. Första gången jag hörde den tyckte jag att den var tråkig men nu tyckte jag att den var jättefin.

1 kommentar:

marre sa...

säg till om du har en "veckans blogg" igen :P hihi, vill prova flera gånger!