onsdag 17 mars 2010

Spelar The Sims 3


Jag har nyligen börjat spela The Sims 3 och det är riktigt kul. Har ni spelat det?

9 kommentarer:

Alexandra sa...

Älskar att spela Sims, kan sitta i flera timmar, glömma bort att äta, dricka, gå på toaletten... :) Sims 3 är roligt men jag saknar alla expansion packs som jag hade till Sims 2, och sen har jag så kasst grafikkort i min dator så grafiken är tyvärr inte så bra som det är meningen att den ska vara. Meen, nu blev jag jättesugen på att spela... :) Kram!!!

Camilla sa...

Mina döttrar älskar att spela The Sims.
Dom kan sitta flera timmar.
Själv tycks jag inte ha tid ;)
Ha det bra och kram på dig!

Alexandra sa...

Älskar att spela Sims, kan sitta i flera timmar, glömma bort att äta, dricka, gå på toaletten... :) Sims 3 är roligt men jag saknar alla expansion packs som jag hade till Sims 2, och sen har jag så kasst grafikkort i min dator så grafiken är tyvärr inte så bra som det är meningen att den ska vara. Meen, nu blev jag jättesugen på att spela... :) Kram!!!

Pjoltas sa...

Nepp, inte jag.

Frogprincess sa...

Jag har sims på playstation 2 som jag köpte begagnat, men jag har inte lyckats spela det än...

simone sa...

Inte vågar testa.. är rädd för att jag kommer fastna :D

Anonym sa...

har du köpt de? ;) vet du ifall man kan ladda hem roller coaster tycoon 2 från nätet;) ?

Jill sa...

ååå va kul ! som när man var liten !

Neha sa...

Japp jag har spelat det, har spelar alla sims och äger kanske 50% av dom fast 3:an gillar jag inte