onsdag 14 april 2010

Bilder från Gran Canaria

Här kommer några bilder från min härliga 2 veckor långa semester på Gran Canaria med mamma, pappa och lillebrorsan. Jag längtar så himla mycket till juni när jag ska dit igen med Jessica.

Lillebroran och Jag i bussen vid Arlanda.

Lillebrorsan på väg till poolen första dagen på semestern.

En palm vid poolen.

Jag och lillebrorsan badar i poolen.

Jag står på händer i poolen. Haha vi var nog mer under vattnet än över. Men det är ju så mycket roligare att stå på händer eller simma längs botten än att bara bada och simma som vanligt.

Ni kommer få se fler bilder från semestern, men nu måste jag ner på stan och fixa med "läxan" som jag har fått av min jobbcoach. Jag ska skriva upp 20 olika affärer som jag kan tänka mig att jobba i. Jag sa nämligen att det skulle vara kul att jobba i en butik, helst en som säljer kläder. Så nu ska jag hitta 20 stycken som jag vill jobba i och nästa steg är att gå till alla dem och fråga om de behöver ny personal. Har ni några förslag på klädaffärer i Göteborg?

Inga kommentarer: