lördag 24 april 2010

Dans, dans och åter dans


Efter det förra inlägget har jag suttit och kollat på Steffis dansträning. Hon dansar street. Det var hur kul som helst att titta på. Jag önskar att jag också kunde dansa, men det går inte på grund av mitt knä som hoppar ur led för lätt.

Senare på kvällen så kollade vi på Dirty Dancing. Jag hade inte sett den innan ikväll. Jag vet att det är pinsamt att jag inte har gjort det. Men bättre sent än aldrig, eller hur? Jag tyckte i alla fall att filmen var jättebra. I början tyckte jag inte att den var så speciell, men den blev bättre och bättre.

2 kommentarer:

Caroline sa...

Ja, Niklas du borde skämmas som inte sett en sån fantastisk film som Dirty Dancing! ;D

Frogprincess sa...

Det är en av de bästa filmerna som finns :-)
Jag gick på gymnasiet när den hade premiär (jag vet, jag är jättegammal) och alla andra hade sett den innan jag såg den och jag skojade med mina vänner och sa att jag tyckte den var kass. Fick hela klassen mot mig...