torsdag 8 april 2010

Inlagg fran Gran Canaria

Jag skrev ju att jag inte skulle blogga nagot nu nar jag ar pa Gran Canaria, men jag kan inte lata bli. Jag har precis kollat mailen och sa har jag 8 minuter kvar pa internettiden sa jag tankte att jag kan ju passa pa att blogga lite.

Det ar helt underbart har i San Agustin, Rocas Rojas pa Gran Canaria och jag skulle mer an garna stanna har langre. Vi har snart varit har i 2 veckor och jag trivs som fisken i vattnet. Tank om man kunde bo sa har for alltid. *Drommer mig bort*

Det ar lite jobbigt att skriva utan bokstaverna a, a och o om ni forstar vad jag menar, men ni kan nog lasa inlagget anda tror jag.

Nu ska jag ga harifran snart sa ni far ha det sa bra sa bloggar jag mer nar jag kommer hem. Sa lovar jag att visa MASSOR med bilder ocksa.

Ni far garna delta i de 5 tavlingarna har under ocksa sa hors vi som sagt nar jag kommer hem.

4 kommentarer:

Frogprincess sa...

Kul att höra att du har det bra.
Passa på att njuta den sista tiden nu innan ni åker hem :-)

TM sa...

Jag gillar dina rosa byxor...kan alla killar ha det eller är det bara vissa som passar i deet? Vore bra att veta, så man inte skämmer ut sig helt och hållet.

Camilla sa...

Ha det så otroligt underbart i värmen!
Kram på dig!

simone sa...

Det låter helt uunderbart! :D