torsdag 29 april 2010

Jag sjunger - Månadens Uppdrag #1

Mitt första uppdrag skickades in av Emelie. Hon har ingen blogg så jag kan tyvärr inte länka till henne. Men uppdraget var i alla fall att jag ska sjunga 2 låtar. Jag valde att sjunga When You Say Nothing At All av Ronan Keating och Come Undone av Robbie Williams. Jag vet att jag inte sjunger bra och så är jag dessutom förkyld. Jag vet också att jag sjunger fel på några ställen.

Får jag godkänt på mitt första uppdrag?

Klicka här om du vill ge förslag på nästa uppdrag och få chansen att bli länkad.

5 kommentarer:

Camilla sa...

Kanon!
Vad duktig du är!
Klart godkänd!!
Jag försöker att komma på något uppdrag men jag kommer inte på något bra.
Jag ska fundera ett tag till.
På söndag kommer jag att lägga in en bild på mig och dina...jag menar mina smycken :)
Du får kopiera dom och lägga ut på din blogg,om du vill.
Hoppas att det går bra.
Ha en trevlig valborg!
Och tack än en gång!
Kram på dig!

Emelie sa...

Vad kul att du valde mitt uppdrag. Du får mer än godkänt!

Puss

Niklas C sa...

Svar Emelie: Tack =)

Mike sa...

Härligt med människor som kan bjuda på sig själva! Great!

Anonym sa...

Hej, nej tyvärr kan du inte sjunga, men du är söt ändå och har fina läppar och fina ögon ;)
Johan