torsdag 29 april 2010

Svar på frågestunden.. Många sexfrågor...

Hur gick det med chefen? Du anmälde väl honom? Men hur gick det sen?
Ja jag anmälde honom och sen blev det en förhandling mellan honom, mig och facket jag är med i. Jag vann förhandlingen och fick lön i 5 månader till utan att behöva arbeta plus att jag fick ett skadestånd på 100.000 kronor. Tyvärr blev jag arbetslös, men jag trivdes ändå inte där och jag skulle inte stå ut med att träffa honom varje dag efter att jag anmälde honom. (För er som inte vet varför jag anmälde honom så var det för att han sextrakasserade mig och tafsade på mig. Efter 1,5 år så tog jag äntligen mod till mig att anmäla honom.)

Vad gillar du för underkläder?
Min favorit är boxers. Gärna rätt tighta.

Vilken kille som du varit med har haft den största å hur stor var den?
Den största vad? Bilen? Lägenheten? Sängen? Näsan? Jag fattar vad du menar men även om jag säger vem så vet du ju inte vem det är. Jag kan säga att den var bra mycket större än genomsnittet.

Har du någonsin spionerat på en familjemedlem/kusin i sexuellt syfte?
Nej, absolut inte.

Skulle du kunna tänka dig att vara en drag queen?
Ja, det skulle vara kul att prova på att uppträda som drag queen någon gång.

Vilken e' din favoritställning under sex och varför?
Hahaha vilken nyfiken fråga. Jag kan inte välja bara en...

Vad tycker du om bloggen http://klackarnaitaket.blogg.se som var på Blogawards i höstas?
Jag har aldrig läst den förut, men efter en snabbtitt i den så tycker jag att det verkar vara en rätt bra blogg som är skriven av två snygga tjejer.

Hur många par skor har du?
14

Vad är det mest pinsamma du någonsin har gjort enligt dig själv i nyktert tillstånd? :P
Oj, vilken svår fråga. Jag vet faktiskt inte. Jag kan inte komma på något riktigt pinsamt som jag har gjort. Eller jooo, jag hade sex med en kille en gång och när vi sen kom ut i köket som låg bredvid hans rum så satt hans mamma där och hon hade antagligen hört oss. Så att äta frukost vid samma bord som henne var väldigt pinsamt. Det var nämligen första gången jag träffade henne.

2 kommentarer:

Anonym sa...

haha, vilka frågor :P men aja.. Det säger ju mer om dina läsare än om dig ;) hehe

kram!

Unknown sa...

Hahaha, det är väldigt mycket sex i både frågorna och svaren ju.. och jag som ändå ställde en icke sexrelaterad fråga xD

Hoppas allt är jättebra med dig!

Kramar :)