tisdag 27 april 2010

Uppdrag från er läsare?

Jag är sugen på att börja med något nytt här i bloggen. Jag funderade lite på om jag ska börja utföra uppdrag från er läsare. T.ex att någon skriver att jag ska göra ett videoinlägg där jag hoppar på ett ben genom Brunnsparken här i Göteborg eller att jag ska göra något annat roligt.

Vad tycker ni om det? Ska vi prova det?

6 kommentarer:

Vero sa...

Jo tack, här är allt bara fint. Jobbar och sliter med företaget, anställningen och webbshopen. Tiden vill inte riktigt gå ihop, men på torsdag bär det av på 36timmars till Helsinki. Ska bli såååå skönt.

Östhammar ligger bara 7 mil nordost från Uppsala, så ja, det är väl i närheten tycker jag. ;o)

Julia Swalander sa...

Tack va gulligt :-)
Är förkyld men annars är det bra, sj?

Caroline sa...

Hehe, ja (: Det är den enda dansfilmen jag tycker om :)
Krams!

Vero sa...

Ja, det skall bli underbart med en tripp över Östersjön. Basta och bubbla och bara ha det gott. Äta och dricka gott i goda vänners sällskap. Vad mer kan man begära?!

Julia sa...

Sv: Ah :-) Okej gött!

john sa...

Det är väl fint med handen på paketet? Lite manligt.