torsdag 15 april 2010

Vinnarna i de 5 tävlingarna är...

Nu har jag suttit och läst igenom alla era tävlingskommentarer och valt ut en vinnare i varje tävling.

Dildotävlingen var det ingen som deltog i så antingen behåller jag dildon själv eller så kanske det dyker upp en annan tävling där man kan vinna den någon gång.

Men i smyckestävlingarna var det däremot väldigt många som deltog och här är de lyckliga vinnarna och bilder på smyckena jag har plockat ihop åt dem.

Smyckespaket nummer 1:
Vinnare: Cecilia
Vinnande kommentar: "Jag tycker att fjäder örhängena är snyggast! Har velat ha sånna skitlänge! :D /Cecilia"

Smyckespaket nummer 2:
Vinnare: Camilla
Vinnande kommentar: "Stjärnörhängena tyckte jag om. ha en bra dag och kram på dig!" Så hade hon i en av de andra tävlingarna skrivit att armbanden på bilden var snygga så jag la till dem också.

Smyckespaket nummer 3:
Vinnare: Melinda
Vinnande kommentar: "Döskalle-öronhängena var ju ascoola! Klart de snyggaste! Dessa skulle passa mig då de är lite galna och ändå fina! Vill ha liksom!!"

Smyckespaket nummer 4:
Vinnare: Lisa
Vinnande kommentar: "Hej! Jag tycker de guldiga smyckena är finast. Speciellt de stora guldiga ringarna och de guldiga armbanden, mest den i mitten. Hur gorgeous som helst! (hihi, en fjärdedel av alla smycken (a)) Skulle vilja vinna för att jag har ganska blek hy (can't help >_<) och folk har sagt att min hudfärg passar jättebra med guld. Silver syns inte så mycket. Sen dess har jag alltid checkat in guldsmycken, äkta som oäkta. Hur snygga som helst. Skulle bli jätte glad om jag vann, har inte många smycken - kollar mest runt i affärerna :("

Eftersom ingen deltog i dildotävlingen så la jag till ett 5:e smyckespaket:
Vinnare: Evamar
Vinnande kommentar: "Är jag först? Jag gillar iaf armbanden med de små "pengarna" .PS. Jag länkar: http://evamar.blogg.se/2010/april/smycken-14-april.html" Hon hade dessutom deltagit i alla fyra smyckestävlingarna så jag tycker att hon är en värdig vinnare av det här extrapaketet.

Grattis till alla er som vann! Jag kommer maila er så jag får era adresser så jag kan skicka smyckena till er.

4 kommentarer:

Camilla sa...

Men vad kul!
Tackar!
Jag ska maila min adress till dig.
Ha det bra och kram på dig!

Pinglan sa...

Sooo happy :-). Tack så jättemycket!!

Kramis

evamar sa...

Hurra! Du har ett mejl från mig nu!

Malin sa...

stor grattis till vinnarna:)..*L* Synd man inte vart en av de^^...
Meeeh INGEN som deltog i DILDO tävlingen??:O..Skam för sverige juh:D*L* Fast för sent o delta nu väl... :(.... Attans att jag ska vara såååå sent på det hela..*skrattar* Men du kan skicka den till mig endå ;)..*L*

*stora kramar till dig min vän hoppas du hade MASSOR skoj när du vart iväg med familjen*