måndag 31 maj 2010

3 uppdrag i juni. Vad ska jag göra? Ni bestämmer!

Jag har helt glömt bort att utföra ett uppdrag den här månaden och jag hinner inte göra något av de jag har fått från er underbara läsare ikväll.

För att kompensera att jag missade den här månaden så lovar jag att utföra 3 uppdrag i juni istället för 1.

Så nu får ni gärna skicka massor med förslag på uppdrag till mig så jag har många att välja mellan sen. Det får vara hur roliga, pinsamma, konstiga saker som helst. Så kom igen och bombardera mig med uppdrag nu. Jag utför uppdragen och bevisar att jag har gjort det med bilder eller video.

Klicka på bannern där uppe där det står om "Månadens uppdrag" så kommer ni till inlägget där det står hur ni ger mig uppdrag. Där kan ni också se uppdraget jag utförde i april. Det uppdraget gick ut på att jag skulle sjunga 2 låtar. Missa inte det om ni inte har sett det. Det var väldigt pinsamt att lägga upp i bloggen!

Inga kommentarer: