fredag 28 maj 2010

Det roliga som händer när jag kommer hem

Kommer ni ihåg det här inlägget, där jag skrev att jag var så glad för att mötet jag gick på gick så bra och att jag skulle berätta något roligt när jag kommer hem från semestern. Jag kan berätta redan nu vad det är som kommer hända efter den 10:e juni.

Jag startar ett sammarbete med Gruppi.se som går ut på att jag får prova alla deras erbjudanden här i Göteborg så jag kan berätta för er vad jag tycker om dem. Jag tycker att det här ska bli så himla kul. Jag älskar deras sida och tycker att det här verkligen är en bra affärsidé som alla tjänar på. Så jag blev väldigt glad när jag fick det här erbjudandet.

Deras affärsidé går ut på att de fixar fram grupperbjudanden som man får ta del av även fast man bara är en person. Just nu har de t.ex. en klippning värd 500kr på en salong som heter Formbar. Men nu får man köpa den för 200kr om minst 5 stycken köper den. Om det inte är 5 stycken som köper en klippning så dras aldrig pengarna från kontot så man har inget att förlora. Just nu är det 21 stycken som har handlat så det erbjudandet gick igenom och man kan fortfarande köpa en klippning för bara 200kr.

Det kommer ett nytt erbjudande varje 48:de timme.

I Stockholm har de nu ett erbjudande där man får spela golf för 175kr istället för 350kr.

Länken i det här inlägget går till Göteborgs erbjudande. Vill ni ha erbjudandet för Stockholm så är det bara att välja Stockholm längst upp på sidan där det nu står Göteborg.

4 kommentarer:

Neha sa...

Gud vad kul:D

Tommy sa...

Sv: jag både älskar hennes röst och låten .. Minnen finns i den låten ..

Allt bra i dag?

Hanna Z sa...

Tack! :)

Kul med Gruppi, och att få testa på massa roliga saker:)

Caroline sa...

svar; Ja, jag älskar att bada och ha hemmaspa! :D