söndag 30 maj 2010

ESC 2010 - Resultatet för topp 10

Som jag skrev i förra inlägget så gissade jag att Island skulle vinna, men tyvärr så gick det väldigt dåligt för dem.

Topp 10 blev istället så här:

1. Tyskland
2. Turkiet
3. Rumänien
4. Danmark
5. Azerbaijan
6. Belgien
7. Armenien
8. Grekland
9. Georgien
10. Ukraina

Jag hade alltså 4 rätt i topp 10 och jag hade helt rätt att Danmark kom 4:a.

Tyskland hade jag väldigt svårt att placera. Jag valde mellan att sätta dem på 6:e eller 11:e plats och jag valde till slut 11:e. Jag tycker att Lena var jättebra så jag är glad att hon vann. Men jag tycker väldigt synd om Hera Björk från Island. Jag tycker att hon helt klart var bäst ikväll och jag var nästan säker på att hon skulle vinna. Så kan det gå i Eurovision Song Contest. Man kan ha helt fel ibland. Men det är väl det som gör tävlingen så spännande? Eller vad säger ni?

Här kan ni se och höra det vinnande bidraget från Tyskland. Lena - Satellite

5 kommentarer:

Tommy sa...

Sv: haha förstår det!

Åh vad härligt!
Ska inte kärleken med till playa del ingles med?

Emmelist sa...

du måste skoja med mig? hahaha
bra jävla jobbat om du gick med såna i 10 timmar... jag pallar inte ens 1 timma :P

Isabella sa...

SVAR: Jaa...jordgubbar tillhör sommaren. Så härligt :)

Henrik Svensson sa...

HEJ HEJ:)
håller med dig, jävligt svårt att gissa musik:):)

men Hera sjung ju bäst av alla, men kanske inte de går hem:P haha

vad gör du idag?:)

Emmelist sa...

haha ja jag vill fan se dig i högklackat ändå! upp till bevis i en videoblogg :D