lördag 29 maj 2010

Han jagar mig i mardrömmarna

Jag anmälde ju min före detta chef för sextrakasserier för att han tafsade på mig och skickade en massa sms. Jag vann förhandlingen och fick ett skadestånd, men jag kunde inte jobba kvar där så jag blev arbetslös.

Efter jag hade anmält honom och väntade på förhandlingen så drömde jag väldigt ofta att han jagade mig och försökte våldta mig eller att han jagade mig och försökte döda mig. Nu var det flera månader sen jag drömde en mardröm om honom... Fram tills inatt.

Inatt har jag sovit jättedåligt. Jag drömde att han, jag, min storebror och någon mer satt och spelade kort. Helt plötsligt började chefen flytta sig närmare och närmare mig och så började han smeka mig i håret och på armen för att sen fortsätta ner mot låret. Jag sa åt honom att sluta och flyttade mig åt sidan, men då började han bara tafsa mer och mer. Till slut slog jag till honom och då blev han våldsam och försökte våldta mig. Min storebror blev förbannad och skulle slå ner chefen och hotade med att döda honom och jag sprang iväg och satte mig i en trappa och grät. Jag grät och skakade ända tills jag vaknade och sen kunde jag inte somna om.

Usch, jag hatar verkligen min före detta chef. Men jag är så glad att det bara var en mardröm!

5 kommentarer:

Tommy sa...

Sv: Sjuk chef, eller sjuk var lindrigt!

vart ska ni på semester?

I dag , nu väntar jag på att Stephanie och Henrik ska komma, ska fota dom innan dom ska iväg på Bröllop och efter det ska jag bara mysa med hundarna innan jag ska iväg och jobba , jobbar till kl 23 ikväll !

rolf sa...

Hur har du råd att resa så ofta,om du är arbetslös.betala dina föräldrar gran canaria och thailands resan betala dom den med.ha en skön dag.kram

Andreas Carlsson sa...

Hej. Jag startade en klubb på qx för oss som läser din blogg. Jag älskar din blogg!

Han chefen som du skriver om. Han måste ju vara dum i huvudet. Jag tycker synd om dig. Bra att du skriver om det i bloggen tycker jag.

Ha det så bra och ta hand om dig.

Isabella sa...

SVAR: Åh tack ska du ha! :D

Niklas C sa...

Svar Andreas Carlsson: Tack så jättemycket =) Jag såg klubben och blev medlem =)

Ja du har helt rätt om chefen ;) Jag hade inte kunnat säga det bättre själv :P

Ha det så bra du med =)

Kram