fredag 28 maj 2010

Happy birthday Kylie!

Idag fyller min stora idol Kylie Minogue 42 år. Det måste ju firas med några av mina favoritlåtar med henne.

The One


Love At First Sight


Dreams


On A Night Like This


Your Disco Needs You


Come Into My World


Red Blooded Woman


Confide In Me


Please Stay


Can't Get You Out Of My Head


Slow


Better The Devil You Know

2 kommentarer:

Tommy sa...

Sv: Det är kalas fint med mig.
Nyss inkommen från en kvällspromenad på stranden med hundarna .. Tog med kameran och tog på den externa blixten för att se om jag kunde få till någon bra kvällsbild... Gick sådär, länge sen jag använde blixten märker jag , får hålla mig uppdaterad om vilken inställning man ska använda oftare :) Ska lägga upp dem nu!

Unknown sa...

Du har nästan samma favoriter med Kylie som jag har :D