torsdag 20 maj 2010

Min första gruppträning

Jag har ju börjat träna på Fitness24seven på Kungsgatan här i Göteborg och ikväll ska jag prova på gruppträning för första gången. Jag har bokat in mig på Indoor Walking Förbränning. Det är som spinning fast man använder en crosstrainer istället för en cykel, så man tränar armarna också.

Jag tycker att det ska bli väldigt spännande att prova, men jag har rätt dålig kondition så jag får se hur det går.

Har någon av er provat gruppträning förut? Är det kul?

5 kommentarer:

rolf sa...

Det vet jag väll,jag kopierade bara texten från KLICK.jag har följt kylie längre än du så jag vet nog det att hennes kropp är riktig.Första gången jag såg henne LIVE uppträda var börja av 90-talet.har alla skivor med henne.vinyl singlar+maxi+lp-skivor och cd-skivor med henne.hon började som skådespelare i australien med JASON DONAVAN(GRANNAR)HETTE DEN SERIEN.Dom blev sen artister båda två.har singel när dom sjön duett och blev en världs hit.

roffe sa...

Jag förstår att du vet allt om henne,om man älska kylie som du gör,så kolla man upp bakgrunden om henne,även om du inte är så gamal som jag.fast jag är allätare inom musik.branchen har över 2000 singlar från 80-talet och 200 LP-skivor + 3000 cd-skivor.så jag har rätt många grupper och artister jag tycker om.gilla Från 50-talet och framåt.

Tommy sa...

Sv: Det är kalas bra med mig.. :)

Tack så mycket!

Kram

Tommy sa...

sv:Ja det var galet skönt... ca 1 timmas promenad:)

Elisabet sa...

Gruppträning is the shit..!
Men Sportlife är tyvärr det enda rätta ;)