lördag 29 maj 2010

Packa resväskan

Nu ska jag börja packa resväskan. Det är 4 dagar kvar tills jag och Jessica åker till Playa del Ingles på Gran Canaria och det ska bli så himla kul.

Jag brukar alltid packa väskan dagen innan jag ska åka, men den här gången gör jag det redan nu så jag vet vad som behöver tvättas innan jag åker och om det är något som behöver köpas.
Hur långt i förväg brukar ni packa väskan/väskorna?

6 kommentarer:

glitzy sa...

kvällen innan eller samma dag :)

Anonym sa...

Hej bloggen! Jag tycks av någon märklig anledning aldrig få tid till att packa min väska förrän sisådär en timme innan flygbussen avgår. Innehållet blir därefter: ostrukna (men i bästa fall rena) kläder och hälften av det jag tänkt ta med mej glömt. Och definitivt ingen chans att hinna kompletteringshandla om det skulle behövas. Men packningen går i varje fall snabbt.

Denna plan har fungerat ända tills den gång katten tyckte den öppna, halvpackade resväskan påminde (alltför mycket) om en låda kattsand. Hur jag lyckades komma på flyget den gången är fortfarande en gåta. Minns bara att jag startade med en whisky.

Oavsett adrenalinhalt brukar jag stanna till en extra gång vid dörren och tänka en stund på de tre klassiska p:na - pengar, pass och piljett. Resten kan man ju alltid köpa, som det heter.

Fördelen med de ostrukna kläderna är att jag aldrig behöver fundera över om jag kommit ihåg att "dra ur strykjärnet". Äsch vad spelar det för roll förresten, jag har ju nytt batteri i brandlarmet! (Läge för sponsorlänk Clas Ohlson?)

PS Jag var med i en tävling som Finnair hade en gång på en resmässa om att packa en lämplig garderob till ett höstligt New York så snabbt som möjligt. Jag kom tvåa.

Niklas C sa...

Svar Anonym: Hahaha kom katten med på resan? Hur gick det för honom/henne i resväskan?

Ja precis, pengar, pass och piljett är ju de viktigaste sakerna =)

Bra gjort att du kom 2:a i tävlingen.. Synd att du inte vann...

Kram

Anonym sa...

Jo katten fick uträttat det hon skulle och hann försvinna ur väskan (dock minst av allt spårlöst) i god tid före avresan.

Anonym sa...

Jodå, katten fick uträttat det hon skulle och hann försvinna (dock minst av allt spårlöst) innan avresan.

Niklas C sa...

Svar Anonym: Ok, tur att katten hann ut ur väskan, men jobbigt med spåren :P