fredag 21 maj 2010

Present och alkohol


Hej på er allihop. Det är underbart väder idag och jag är på väg ner på stan för att köpa en present till Jessica och lite cider eller något annat på systemet. Jessica fyller nämligen år imorgon och ska ha en grillfest då. Det ska bli så himla kul!

4 kommentarer:

Tommy sa...

Sv: Det var galet skönt ..

Härligt.
Jag ska snart börja göra mig i ordning, ska nämligen hem till en tjejkompis och äta och dricka lite ikväll, får se.. Annica och jag brukar ibland få för oss att vi ska ut och röja när vi bara ska äta och dricka lite ;)

jess sa...

Fusk, jag vill ha fint väder.. Jag ska snart börja med maten, men vet inte vad ja ska laga.. Förslag?

Caroline sa...

Sv; Ja det får du göra! Den är verkligen tragisk!
Usch, ja! Hatar myggbet!

Camilla sa...

Ha de så kul och sköt dig snyggt! ;)
Ha det bäst!
Kram!