söndag 30 maj 2010

Var köper man en necessär?

När Eurovision Song Contest hade slutat inatt så köpte jag downloadverisionen av skivan med alla låtarna. Det var faktiskt ganska många bra låtar med i år så jag tycker att det var värt 99kr att köpa den. Mina favoriter har jag ju redan skrivit här i bloggen, men vilka är era favoriter från årets tävling?

Idag ska jag åka och köpa en necessär, solskydd och rakhyvlar. Det är det enda som fattas inför semestern. Jag tänkte kolla om de har necessärer på Coop Forum. Annars vet jag inte var man kan köpa det. Vet någon av er var man kan köpa en necessär i Göteborg?

7 kommentarer:

Tommy sa...

Sv: Härligt med 2 resor i sommar :)

Tack så mycket :)
Själv så får vi se om vi åker någonstans i sommar! Har vi turen så kanske det är lite chihuahua valpar hos oss i sommar :)

Anonym sa...

Vad tycker du om underkläder-utanpå-kläderna-modet?
KRAM
xo

http://nyheter24.se/nextinfashion/mira
http://nyheter24.se/nextinfashion/mira
http://nyheter24.se/nextinfashion/mira

Tommy sa...

Sv: Ja jävlar .. somliga har det bra ;)

Ja dom är söta!
Vi får se vad som händer ..:)

Sir Arti sa...

Jaaa Åhléns brukar ha annars :D

roffe sa...

Du kan köpa det i alla livsmedelbutiker eller parfym butiker,fast där är dom svindyra och märkesvaror.råder dig mataffär.jag bruka köpa på flyget när jag åker hem.jag har flera necessärer,genom mina resor.har rest 25 resor på 20 år.rest ensam.alltid.åker på vår och höst,billigast när skolan är igång.var i thailand 2006,var min bästa resa.annars varit i hela europa+gran canaria.afrika,egypten israel.tunisien,

Johan sa...

Såg detta inlägg som tipsar om necessärer i Allt om resor.

http://www.varunik.se/blogg/allt-om-resor-tipsar-om-necessarer.html

Niklas C sa...

Svar Johan: Tack för tipset =)