torsdag 17 juni 2010

Det var faktiskt riktigt kul!

Idag hade jag min första utbildningsdag på campingen som jag kommer jobba på. Det var faktiskt riktigt kul! Jag har lärt mig kassan och allt som hör till den och så börjar jag bli lite bättre på att checka in och ut gästerna. Så nu känns det som att jag kommer klara av alla uppgifter snart. Imorgon är det den sista utbildningsdagen och sen börjar jag med en vanlig arbetsdag på måndag.

En annan sak som är hur bra som helst med att jobba på Liseberg är att jag får gratis åkpass och inträde till Liseberg. Så ni kanske kan gissa var jag kommer vara när jag är ledig?

Nu har jag precis badat och ska krypa ihop i soffan framför någon film med mjukisbyxor och dricka te. Mysigt va?

1 kommentar:

Anonym sa...

Vad roligt att du trivdes och gillade jobbet :) Jag håller verkligen tummarna nu för att du slipper en dum och vidrig chef som du tidigare drabbats av...
Kramar :)