söndag 13 juni 2010

Få jobb på annorlunda sätt

God morgon...

Idag ska jag hem till Jessica och grilla. Det kommer vara jag, Jessica och Frida (min nya chef på Liseberg). Jessica har jobbat på Liseberg förut så det var då hon lärde känna Frida.

Det känns som att jag får mina jobb på ganska ovanliga sätt. Mitt förra jobb fick jag genom att skriva på min sida på Qx att jag sökte jobb. Då skrev min förra chef att han sökte en ny anställd. Så fick jag komma dit på en kort intervju och sen fick jag jobbet. Och det nya jobbet på Lisebergsbyn fick jag via min kompis Jessica.

Har ni fått jobb på några annorlunda sätt någon gång?
(Bilden är från 2007-07-04. Det är nog den frisyren jag har gillat mest av alla jag har haft. Vad tycker ni om den? Borde jag klippa och färga håret så igen?)

Inga kommentarer: