torsdag 10 juni 2010

Första bilderna från Playa del Ingles

Jag har precis gått igenom alla bilder och filmer från semestern i min kamera. Så väntar jag på att få alla från Jessicas kamera också. Jag börjar med att visa några bilder från resan dit och lägenheten vi bodde i så får ni se resten sen. Bl.a. min födelsedag, öknen, naket, båtresa, bilresa i bergen, dragshow, bad och sång... Låter det spännande? Jag kommer lägga upp nya bilder och filmer lite då och då, så missa inte det.
Här sitter Jessica och jag i bussen från Örebro till Arlanda.
Framme på Arlanda och vi har precis satt oss i flygplanet.Våran lägenhet i hotellet Corona Blanca i Playa del Ingles.2 kommentarer:

Henrik Svensson sa...

haah aah:P:)

joorå, de gjorde det välle:P kalrade de alla fall;)

åh najs bilder:)

älska gbg o älska utlandet:p hehe

så va gör du ikväll?):)
kram

Camilla sa...

Det ser helt fantastiskt ut!
Välkommen hem!
Kram!