fredag 4 juni 2010

Happy birthday to me

Det här är ett tidsinställt inlägg som jag skrev innan jag åkte hemifrån.

Idag fyller jag 24 år och det firar jag med min underbara vän Jessica i Playa del Ingles på Gran Canaria. Just nu ligger vi säkert på stranden och njuter av värmen eller så kanske vi är på en ökenvandring eller så ligger vi i en härlig pool kanske...

Hoppas att ni har det bra där hemma. Det har säkert jag... (Jag kan ju inte vara helt säker eftersom jag inte har åkt än när jag skriver det här. Men kan man ha det annat än bra när man är utomlands?)

4 kommentarer:

Camilla sa...

Grattis!!!

Andreas sa...

Grattis på födelesedagen. Hoppas du får massor med sol och njutning på GC!

Se till och inte bli rånade eller något annat sådant dumt bara.

Neha sa...

Grattis:D

Frogprincess sa...

Jag har inte varit inne på bloggen på några dagar så jag ser detta alldeles på tok försenat, men jag hoppas att dagen blev jättebra!!!
GRATTIS!