torsdag 24 juni 2010

I'm a housewife


Idag känns det som att jag är en hemmafru. Jag har tvättat i 5 timmar nu och så ska jag snart börja vika all tvätt och lägga in den i garderoberna. Sen ska jag dammsuga, städa lite överallt och gå och köpa jordgubbar. Sen är det dags att laga mat och senare ikväll kommer Mattias hem från jobbet och sen kommer min kusin, hans kille och en tjej som de känner hit. Så ska vi festa när jag kommer hem från jobbet imorgon kväll och så firar vi midsommar på lördag istället. För jag jobbar så gott som hela midsommarafton.

Missa inte tävlingen "Gissa ordet" i inlägget nedanför det här.

4 kommentarer:

Tommy sa...

Sv: Så blev ca 6 timmar på jobbet i dag! Sen blev det hem, ut med hundarna på långpromenad i solen och sen ner och möta några vänner vid havet och sola och badade :)

Caroline sa...

svar; nej, precis (: nervositeten går väl över andra kursdagen eller så (:

Daniel sa...

Skönt när man har städat.. sen kan man koppla av!!

chili sa...

tittar in o önskar dej en glad midsommar:)