onsdag 23 juni 2010

Orphan

I helgen skrev jag ju att jag och Maria kollade på en psykologisk thriller som är en av de läskigaste filmerna jag någonsin har sett. Jag har helt glömt bort att jag skulle skriva mer om vilken det var så jag gör det nu istället.

Filmen heter Orphan och ni kan läsa mer om den om ni klickar här. Både jag och Maria fick ont i magen av att den var så spännande och läskig och båda två vred och vände på oss hela tiden. Jag brukar inte tycka att filmer är så jätteläskiga, men det var verkligen den här.

Så om ni vill se en riktigt bra film som får en att sitta på helspänn hela tiden så kan jag verkligen rekommendera Orphan! På en skala från 1 till 5 så ger jag den en 5:a.

Klicka här för att hitta den hos cdon.com.
Klicka här för att hitta den hos ginza.se.

Den finns också att hyra hos Lovefilm. Klicka här för att komma till dem.

4 kommentarer:

Frogprincess sa...

Nja... den är nog ingenting för mig. Jag är en riktig fegis...

Frogprincess sa...

Jag jobbar på en fabrik och de har väl i princip lagt till det i sin planering att alla vill vara lediga.
ja, alla utan vi då...

Neha sa...

Den där filmen var riktigt bra:D

Malin sa...

den filmen e sjukt bra:D*L*.. Hihi.... Spec för en som gillar läskiga,spännande filmer & pskiska desutom:D*L*....

Hoppas allt e bra med dig gubben??....saknar dig juh..får ses snart igen, jag komma till dig lr du till mig!?!?!? :)...

Kramar Din skåne vän Malin ( den första läsaren du träffade) :D*L*