torsdag 3 juni 2010

Sex pa stranden och mycket naket

Jag och Jessica har det helt underbart skont har pa Gran Canaria. Vi har bland annat solat badat och gatt runt i oknen. Nar vi var i oknen idag sa sag vi ett par som hade sex i sanden. Man sag verkligen allting! Kan man inte vara lite diskreta? Haha...

Vi har bokat en batresa tills pa lordag. Da far man ata och dricka sa mycket man vill och sa kanske man kommer se delfiner. Man aker ocksa till en strand med helt vit sand. Den batresan ser jag verkligen fram emot.

Sa har vi tagit en massa fina och roliga bilder och filmer som jag kommer visa nar vi kommer hem. Det blir lite naket kanske. Vill ni det?

3 kommentarer:

Neha sa...

Hahaha, fan vad ställd jag hade blivit om jag såg det. Man tycker folk borde vara kanske lite mer diskret även om de är ute och reser

Annica sa...

sex+sand låter som en väldigt dålig kombo! ;)

Anonym sa...

ja! naket är mysigt