onsdag 23 juni 2010

Tävling på gång

Om några dagar kommer jag starta en tävling här i bloggen för att fira att jag köpt en egen domän till bloggen. Jag väntar med tävlingen tills allt är färdigt så att adressen www.toffelin.com fungerar för alla. Just nu är det bara vissa som kommer in på den. Men det stod att det högst tar 3 dagar innan alla kan komma in via den nya adressen så tävlingen startar nog på fredag tror jag.

Jag ska bara komma på ett bra pris som ni kan vinna också.

4 kommentarer:

Caroline sa...

svar; tack! det är egentligen inget riktigt jobb, ska hålla två kurser i teckenspråk på en skola i höst.
krams!

Tommy sa...

Sv: Tack så jätte mycket!

Min sambo är till sjöss och kommer hem tisdag , så jag ska gå in och jobba hela midsommarhelgen! Fredag och lördag till 23.00 och söndag 7-15,17.. Sen semester :)

kram

tobbs sa...

ojj ah följer dig nu då!

tobbs sa...

tackar du! :D jodå det är riktigt bra ;) följa varandra via bloglovin? :)