lördag 24 juli 2010

Bilresan i bilder - Del 3

Här är de sista bilderna från min och Jessicas bilresa bland bergen på Gran Canaria.

Det vita bland bergen är en massa hus. Det är en liten by. jag tycker att det var rätt häftigt att det helt plötsligt dök upp en massa små byar bland bergen när man körde runt.Som ni ser så är bergsvägarna väldigt slingriga så det tog bra mycket längre tid än vi trodde att åka till de platserna vi hade planerat.


Här kom vi fram till slutmålet på våran resa som jag berättade om i videoinlägget häromdagen. Pico Bandana heter det och det är en vulkankrater som enligt broschyren är det mest fotograferade grönområdet på hela Gran Canaria. Enligt broschyren skulle den vara väldigt vacker, men det kan vi inte hålla med om. Det ser ju ut som vilken grop som helst.
Då tycker jag att golfbanan som låg vid sidan av vulkankratern var mycket finare.

Jag är väldigt glad att vi hyrde en bil för en dag när vi var där och jag kan verkligen rekommendera alla som åker dit att göra det. Men ett litet tips. Ni behöver inte göra er besväret att leta er fram till Pico Bandana (som var väldigt svårt att hitta till, det tog flera timmar för att det var så dåligt skyltat). Det var som ni ser inte speciellt mycket att se.

Inga kommentarer: