lördag 10 juli 2010

FUCK YOU din jävla idiot!

Just nu är jag så jävla irriterad så jag skiter totalt i att jag svär! Jag har tvättid nu men den idioten som hade tiden innan mig har fortfarande sitt lås på dörren trots att det är över 20 minuter sen hans/hennes tid var slut. Så jag gick och knackade på hans/hennes dörr och det är ingen hemma. Hur kan man vara så jävla dum i huvudet så man åker hemmifrån utan att lämna tvättstugan fri för nästa person som har bokat?

Jag behöver verkligen den här tvättiden eftersom mamma och lillebrorsan kommer hit imorgon och stannar några dagar. Så jag vill få undan all smutstvätt plus att både jag och Mattias behöver ha våra jeans tvättade.

Så det jag vill säga med det här inlägget är FUCK YOU DIN JÄVLA IDIOT som blockerar tvättstugan på min tid!

2 kommentarer:

Andreas sa...

Det är bara så att folk inte tänker med det dom har innanför pannbenet alla gånger.

Hoppas det löste sig och du fick tvättat i alla fall.

AlexandraiBarcelona sa...

Haha, var med om exakt samma sak när jag bodde i Karlstad. När jag tänker tillbaka på det nu kan jag skratta åt min reaktion men då var jag fly förbannad och ringde bovärden som fick komma och bryta upp låset så jag kunde komma in och tvätta. Märkligt vad nåt så enkelt som en tvättid kan orsaka såna upprörda känslor, snacka om att man har ilands-problem. ;) Kram!