måndag 19 juli 2010

Fullt upp imorgon och snart Gran Canaria

Oj, vad lätt det är att fastna framför datorn. Jag började med att spela lite poker, sen kollade jag mailen och kollade runt bland en massa bloggar och helt plötsligt har det gått flera timmar. Ooops...

Imorgon ska jag ringa till arbetsförmedlingen och berätta vad jag har sökt för jobb och så ska jag lämna mitt CV på ett café här i Göteborg. Jag har ju bara ett deltidsjobb nu över sommaren på Lisebergs camping Askim Strand, så jag måste ju försöka få ett jobb till hösten så jag slipper bli arbetslös igen.

Sen ska jag utföra ett ärende på stan innan jag åker hem till Jessica och grillar och sen ska vi som sagt gå på Lotta på Liseberg. Så imorgon har jag fullt upp och det ska bli riktigt kul!

Bilden är från när jag och Jessica var på Gran Canaria för lite över en månad sen. Jag har helt glömt bort att lägga upp en massa bilder och filmer från våran bilresa i bergen och när vi gick på dragshow och lite annat kul. Så någon dag snart lovar jag att det kommer massor med bilder och filmer från semestern. Det är jättefina bilder och två av filmerna är väldigt roliga, så missa inte det!

2 kommentarer:

MYMiC sa...

Vad roligt och intressant :D

AlexandraiBarcelona sa...

Hej hej!
Hoppas jobbsökandet går bra!
Är med i Nelly.com skodesigntävling så gå gärna in på min blogg och lägg en röst på en av mina skor om du vill.
Kram!