lördag 3 juli 2010

Jävla pedofiler! Hemsk sanndröm-dröm


Usch! Jag drömde precis en jättehemsk dröm.

Jag drömde att jag drömde att jag och Maria skulle börja jobba på en skola med elever som var runt 9-10 år. Så var det en kvinnlig lärare där som hjälpte en pojke som var lite efterbliven. När han inte fattade vad hon menade så drog hon honom i örat och så ville andra barn ha hjälp men hon bara ignorerade dem. Så fortsatte hon att göra illa pojken. Då skällde jag och Maria ut henne och plötsligt såg vi en manlig lärare gå in med en flicka bakom ett skynke. Så såg man genom skynket att han tryckte ner henne på knä och tvingade henne till sex. Då sprang jag dit och såg vad som hände, så sprang jag och hämtade en annan manlig lärare för att få hjälp att stoppa pedofilen. Men då sa den andra läraren "Du är ju bög så du borde förstå oss." och så hjälpte han till att våldta flickan. Då blev jag förbannad och skrek att pedofili och homosexualitet är fan inte samma sak. Så hämtade jag en lärare till för att få hjälp, men han var också pedofil. Till slut vaknade jag i drömmen, men det var fortfarande en dröm och då hade de här sakerna hänt och det var jag som var misstänkt.

Jag försökte då förklara att jag precis hade drömt allt det här och att jag var oskyldig och att jag kunde peka ut vilka som hade gjort det i min dröm, men det var ingen som lyssnade på mig och sen vaknade jag.

Varför drömmer man så här hemska saker?

1 kommentar:

Neha sa...

Jag försöker också förstå det, galet!