tisdag 24 augusti 2010

Ett måste i badrummet

Efter jag kom hem från min och Jessicas road trip så har jag myst lite med min älskling Mattias och sen har jag legat i badet 1 timme och läst bloggar. Så otroligt skönt!

För ett tag sen köpte jag en sorts badbomb på Lush som jag måste rekommendera er att prova om ni har badkar. En vanlig badbomb räcker ju bara en gång och skummar ingenting. Men den här bryter man bara loss en liten bit av och smular ner i badkaret (Den räcker till ungefär 5 bad). Sen när man fyller badkaret med vatten så blir vattnet härligt rosa och så blir det massor med skum. Och då menar jag verkligen MASSOR... Utöver det så luktar det väldigt gott också. Hela badrummet får en härlig doft av svarta vinbär medan man ligger i badkaret och bara njuter.

Jag vet inte riktigt vad den här badbomben eller vad man ska kalla det heter, men så här ser den ut. (Jag har redan använt den till 2 bad så det som är kvar på bilden räcker till 3 bad till).

Jag har för mig att den kostade 60 kr.

Inga kommentarer: