fredag 13 augusti 2010

Jobbat över... Jag är trött!


När jag skulle stänga receptionen så kom det en man och sa att hans kort till bommen inte fungerade så jag gjorde ett nytt och fortsatte stänga. Efter några minuter knackade han på fönstret och sa att det inte fungerade i alla fall så jag gjorde ett nytt och så kom han ändå tillbaka och sa samma sak. Då följde jag med honom ut och provade kortet och det fungerade visst. Jag fattar inte hur man kan göra fel även fast det är en pil som visar vilket håll det ska vara åt.

Sen kunde jag fortsätta stänga men så kom en som skulle checkat in idag och knackade på. Så jag fick släppa in honom också innan jag kunde göra klart det sista och gå hem. Så jag jobbade över 40 minuter. Nu är jag jättetrött och sitter och väntar på bussen. Jag vill hem!

Inga kommentarer: