tisdag 31 augusti 2010

Min första ansiktsmask

Nu har jag på mig lermasken som jag köpte idag. Man behöver bara använda litegrann så den räcker till flera gånger. Det är svalt och skönt att ha på sig den och den luktar jättegott. Den innehåller någon röd lera från Frankrike har jag för mig att hon i butiken sa. Den ska vara väldigt bra för huden.

Visst är jag snygg? Haha...

4 kommentarer:

Vero sa...

Deet är så skönt. Jag har en trestegsmask som jag använder. Eller tre masker efter varandra och det tar tid, men man gör det ju inte dagligen heller, så det blir lite lyx emellanåt och man känner sig som ny i ansiktet efteråt.

Länge sen jag var in nu. Ska läsa ikapp lite.

Ha det gott!

emmelist sa...

haha härligt. du ser ut som en god lerkaka :)

Naasra sa...

hihi tack så hemskt mycket. Du har en nice blogg. =)

AlexandraiBarcelona sa...

Rosenseriens produkter är kanonbra! :) Helt naturliga och superdryga. Använder i princip bara dem. Kul att fler börjar upptäcka dem. :)
Hoppas allt är bra annars! Kram!