tisdag 17 augusti 2010

Vaccin inför Thailandsresan


Nu har jag precis varit på vårdcentralen för att få vaccin inför resan till Thailand. Men de hade det inte inne på Apoteket idag. Så jag ska komma tillbaka imorgon för att hämta ut det och sen ska jag till en sjuksköterska på vårdcentralen för att få vaccinet insprutat. Tänk vad krångligt allt ska vara. Man måste till vårdcentralen, apoteket, apoteket igen och vårdcentralen igen för att få en spruta.

4 kommentarer:

Frogprincess sa...

Det är ju så många som åker nu för tiden så det är konstigt att de inte har det hemma!!!

Victor sa...

Var du tvungen att hämta ut det och sen gå för att få det injicerat? Sjukt

Andreas sa...

Trist, så roligt är det ju inte att springa på vårdcentralen för en enda spruta. Ta med dig vaccinet och kom över till mig så fixar jag det på en microsekund : )

Tommy sa...

Det var länge sen! Allt bra?