onsdag 1 september 2010

Både skönt och tråkigt


Idag har det varit hur lugnt som helst på jobbet. Jag har nästan inte gjort någonting. Det var både skönt och lite tråkigt. Skönt att få ta det lugnt, men tråkigt att vara helt ensam när campingen knappt har några gäster kvar. Men chefen kom dit några timmar innan jag slutade så de sista timmarna behövde jag inte vara ensam så då blev det lite roligare.

Vad föredrar ni? Att jobba ensam eller i grupp?

Jag föredrar oftast att jobba i grupp, men ibland kan det vara skönt att vara ensam en stund.

2 kommentarer:

emmelist sa...

ja ibland är det tammefan skönt att vara ensam :D

Millah sa...

Hej =) Allt bra?
Är du tävlingsintresserad?

Jag har iaf igång massa tävlingar & det kommer in nya hela tin.

Var gärna med & tävla =)
--> http://millahoman.blogg.se/2009/august/tavlingar.html

Är du int intresserad så ber jag verkligen så hemskt mycket om ursäkt
och då är det bara att radera den hära kommentaren eller nå:)

Ta hand om dig =) Kramar // Millah