fredag 3 september 2010

Jag blir så arg, ledsen och förbannad...

Idag hämtade jag ut ännu ett paket från cdon.com. Den här gången var det några böcker som jag har beställt.När ingen annan ser av Duncan Fairhurst
Egoboost! av Isabella Löwengrip (Blondinbella)
Snälla pappa, nej av Stuart Howarth
Dyngkåt och hur helig som helst av Mia Skäringer
14 år till salu av Caroline Engvall

Som ni ser så är 3 av böckerna väldigt hemska och jag älskar verkligen såna hemska böcker. Jag blir så arg, ledsen och förbannad när jag läser dem så jag kan inte sluta. Ett exempel på en sån bok är "Pojken som kallades Det" av Dave Pelzer. När jag läste den så blev jag arg nästan hela tiden och så grät jag väldigt många gånger. Den handlar om en pojke som blir misshandlad av sin mamma. Det är en av de bästa böckerna jag någonsin har läst. Efter att ha läst om de böckerna som jag köpte nu så tror jag att "När ingen annan ser", "Snälla pappa, nej" och "14 år till salu" kommer vara lika hemska och att jag kommer bli lika gripen av dem. Har ni läst någon av dem? Eller någon av de andra två jag köpte? Vad tyckte ni om dem i så fall?

Och vilka är era favoritböcker? Mina är "Pojken som kallades Det" av Dave Pelzer och "Varsel" (The Shining) av Stephen King.

(Klicka på länkarna om ni vill läsa mer om böckerna.)

Inga kommentarer: