torsdag 9 september 2010

Lotus Bar

Mums, vad gott det var! Jag och Jessica har nu varit på Lotus Bar och ätit en fantastisk 3-rättersmiddag. Här är det vi åt:

Förrätt: Både jag och Jessica åt Grillad Halloumi med honung.
Varmrätt: Båda två tog Lotus grilltallrik (Revben och kycklingspett serveras med klyftpotatis, aioli och Henriks BBQ-sås) Men Jessica valde bort revbenet och tog ett extra kycklingspett istället.Jessicas dessert: Glasscoupe med chokladsås och någon mer sås. Jordgubbssås tror jag.Min dessert: Choklad- och bärfyllda vårrullar med vaniljglass.Fler bilder från restaurangen:

Här sitter jag och väntar på Jessica utanför restaurangen.
Bardisken.


Häftig väggprydnad.
Det var stora snygga speglar på väggarna. Först trodde vi att det var ett till rum där bakom, men sen insåg vi att det var en spegel. Haha...
Ett rum där det var som ett porlande vattenfall. Det gjorde att det blev ett mysigt ljud medan man åt så att det kändes som att man satt vid ett vattenfall i något tropiskt land.

Ingången till Lotus Bar.
Det var fantastiskt god mat, man behövde inte vänta länge på den och det var hur mysigt som helst där inne. Så jag kan bara ge Lotus Bar en massa PLUS! Jag kan verkligen rekommendera det stället. Klicka här för att komma till deras hemsida.

Jag hade två presentcheckar från gruppi.se som kostade 190 kr styck. Men då fick vi äta för 325 kr var. Hur bra som helst ju! Just nu har Gruppi ett erbjudande på en annan restaurang så klicka här för att komma till deras sida. Gruppi är helt perfekt eftersom de gör så att man får ta del av grupprabatter utan att man behöver vara en grupp.

Inga kommentarer: