tisdag 28 september 2010

Min nya flickvän är en full apa

I dag när vi var på stranden så kom nageltanten fram till oss och frågade om Sandra ville få sina naglar fixade. Det kostar 200 baht (50 kr) och då får man naglarna klippta, filade, målade m.m. Sandra sa att hon inte ville men då viskade tanten att hon kan få det för 100 baht istället. Då gick Sandra med på det. Sen fixade hon mina tånaglar också, utan färg. Hon klippte, filade, skrapade bort gamla nagelband, skar bort skinnflikar runt naglarna och målade med ett genomskinligt lack. De blev jättefina. Tänk att vi bara behövde betala 100 baht var. 25 kr! hur billigt som helst ju!

Efter vi hade fått naglarna fixade så frågade hon om jag inte hade någon flickvän. När jag då sa nej så log hon jättestort och frågade hur gammal jag är. När hon fick höra att jag är 24 så sa hennes kompis (som också är en nageltant) att hon är 20. Så skrattade de lite och sen sa hon att hon är 55. Så sa hon att hon kan vara min nya flickvän och så dansade hon lite och skrattade. Sen sa hennes kompis att Johan skulle kalla henne för "Mao ling" (hur det nu stavas). När han gjorde det så började båda två att skratta och vi hade ju ingen aning om vad det betydde, men när vi kom hem så kollade vi upp det och det betyder "Full apa". Hahaha. Nageltanterna är så himla roliga!

Häromdagen blev jag masserad på stranden också. 1 timmes oljemassage över hela kroppen kostade bara 75 kr och det var hur skönt som helst. Jag hade ingen kamera med mig då, men jag kommer bli masserad fler gånger så jag tar bilder nästa gång så ni får se.

Här är lite bilder på nageltanten och mig:
Vad fina de blev.

Inga kommentarer: