måndag 20 september 2010

Moppekrasch igår, delarna bara flög!

I går kväll åkte vi in till stan med mopederna och satte oss på en restaurang som heter Kim's Kitchen. Det var verkligen jättegott. Till förrätt åt jag vårrullar med räkor i och till huvudrätt åt jag kyckling med cashewnötter. Det var hur gott som helst!

Efter det åkte vi till en marknad och på vägen dit var det 2 killar på en moppe som kraschade och flög rakt ut över vägen och deras moppe flög rakt emot mig, men jag hann precis gasa lite till så den inte träffade mig. Det var väldigt läskigt, men det gick bra. En av killarna hade skrapat upp ögonbrynet såg jag, men så går det när man tar på sig hjälmen utan att knäppa fast den.

Nu sitter vi här och äter frukost i värmen och sen ska vi nog åka ner till stranden, men idag ska jag hålla mig i skuggan för jag har bränt mig lite.

Här är några bilder från kvällen igår.

En av Johan och Sandras förrätter. Majskakor.

Jag sitter och äter en vårrulle med räka i. De var verkligen hur goda som helst.Här sitter jag på marknaden.

1 kommentar:

ROLF sa...

Varför åker ni nu,gilla ni inte många svenskar åker dec-mars.varför åker du alldrig med din pojkvän,bara med tjejvänner.skulle jag tagit med min pv.Du får njuta så länge det vara.hur har du råd att åka iväg.GILLA DIN PV INTE SOL OCH VÄRME.KRAM