måndag 11 oktober 2010

Arbetsförmedlingen, jobbcoach och träning?

God morgon.

I dag ska jag först till Arbetsförmedlingen och säga att jag är hemma från semestern så jag kommer få a-kassa igen. Tänk vad smidigt om man kunde ringa dit och säga det så man slapp åka dit. Men nej, så lätt kan det väl aldrig vara när det gäller Arbetsförmedlingen?

Senare i dag ska jag träffa min jobbcoach. Det känner jag att jag behöver, för jag har kommit av mig i arbetssökandet och behöver lite pushning.

Efter det tänkte jag gå antingen till gymmet eller Valhallabadet och träna eller simma. Jag måste ju fortsätta träna nu när jag fick en så bra start i Thailand. Där tränade jag ju 5-6 dagar i veckan med storebrorsan. Jag gick ner 3 kg plus att jag blev ganska mycket smalare. Jag får dra åt skärpet mer när jag har jeans och jag tycker att det syns i ansiktet att jag har blivit smalare. *Wiiieee*

Bilden är på brorsan och mig i poolen i Thailand. Hahaha...

Inga kommentarer: