onsdag 20 oktober 2010

Dagens träning. Försöker lära mig crawl.


Nu har jag och Jessica precis simmat 1250 m på Valhallabadet och sen gjorde jag 140 situps. Vi håller på och lär oss att crawla också men det är så himla svårt. Jag hinner inte andas och så får jag kallsupar hela tiden. I dag svalde jag så mycket vatten så jag mådde illa. Men vi ska lära oss crawl innan nyår har vi bestämt.

3 kommentarer:

nicole sa...

Rösta på mig i tävlingen om att bli MTV´s European Music Awards bloggare! Man an rösta upp till 10 gånger i timmen varje dag fram tills den 29de! Skulle verkligen uppskatta all hjälp jag kan få!Om du är med och röstar, meddela det till mig så får du en länk i slutet av veckan. Tack! RÖSTA HÄR http://www.mtv.se/taevla/ema2010
Kram

Alexandra sa...

Vinnaren av dagens blogg finns uppe nu! :) Kika in om du vann eller var med och tävla i den nya tävlingen. Klicka bara på länken här under :)
http://vadfanskajagheta.se/2010/october/onsdag-dagens-blogg-2.html#comment

simone sa...

sv: Vad du är go! Tack finaste Niklas! :D

Vad grymt med simning, jag hade dött halvvägs där tror jag ;P