lördag 16 oktober 2010

Dags att svulla

Jag har bestämt att jag bara får vara onyttig på lördagar så nu ska jag och Mattias kolla på film och vräka i oss en massa gott. Någon som vill smaka?

Chips, ostbågar, kexchoklad, Pringles med blåbär- och hasselnötssmak, Coca Cola, clementiner, Turkisk peppar, bearnaisedipp, tacodipp och vindruvor. MUMS!

11 kommentarer:

Tommy sa...

Sv: Tack så mycket!

Åhh vad gott , im on my way! Håll i er, jag tar allt det där i från er!

Tommy sa...

SV: Det tycker inte jag är snällt av dig ;)

Moa - Leos mamma sa...

Mmmm, ser gott ut!! =)

Frida - på andra sidan jorden sa...

haha jag kände på mig det. Ett måste i argentina är ju i alla fall Buenos aires som är en av de största städerna i världen. Sen vattenfallet som ligger i norr (kommer inte ihåg namnet nu) som är det absolut största i världen! :)

liindblaads sa...

Jaa men de e ju klart :D har man ett löfte så har man :D
haha

själv ligger jag i min säng och svarar på kommentarer :)
ska snart kika på paradise hotel :)

Frida - på andra sidan jorden sa...

jag är utbytesstudent. Så lite både och. haha. Ska vara här i ett år och bor tillsammans med en värdfamilj som älskar att resa. passar mig perfekt. I sommar åker vi till brasilien & uruguay också. längtar! :D

Frida - på andra sidan jorden sa...

jag är utbytesstudent. Så lite både och. haha. Ska vara här i ett år och bor tillsammans med en värdfamilj som älskar att resa. passar mig perfekt. I sommar åker vi till brasilien & uruguay också. längtar! :D

Jonnie sa...

haha ja lite våld löser de mesta haha

hanna panna sa...

ÅH SÅ GOTT :D

Ja eller hur! Var tvungen att köpa den när jag såg den! :)

PAUSE sa...

men muuuums

Neha sa...

Ja tack, skicka gärna lite på posten;)